ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ![]() Υλικά1 κιλό τυρί καπνιστό Μετσοβόνε κομμένο σε φέτες250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 ml ελαιόλαδο 5 γρ πιπέρι άσπρο 30 γρ μέλι 200 ml νερό Τρόπος παρασκευήςΑναμειγνύουμε το αλεύρι με το άσπρο πιπέρι. Μουσκεύουμε ελαφριά τα κομμάτια του τυριού σε νερό, ώστε να κολλήσει το αλεύρι. Τα πανάρουμε στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με φρασκοστιμμένο χυμό λεμονιού το οποίο έχουμε ενισχύσει με λίγο μέλι. |