ΜΑΝΟΥΡΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ![]() Υλικά1 κιλό Μανούρι κομμένο σε στρογγυλές φέτες60 ml ελαιόλαδο 100 γρ θυμαρίσιο μέλι 80 γρ καρύδια, ψίχα 10 γρ σουσάμι Τρόπος παρασκευήςΜαρινάρουμε το κομμένο μανούρι στο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε λεία επιφάνεια σε μέτρια φωτιά. Σε επίπεδο σκεύος έχουμε τοποθετήσει το σουσάμι και όπως βγάζουμε ζεστό το μανούρι, το πανάρουμε στο σκεύος με το σουσάμι, ώστε να κολλήσουνε οι σπόροι στο τυρί.Τοποθετούμε το μανούρι σε πιατέλα και περιχύνουμε με τα καρύδια που έχουμε ψιλοκόψει. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε με διάφορα φρέσκα σαλατικά. |