ΜΙΝΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ![]() Υλικά1/2 κιλό Γραβιέρα Νάξου1/2 κιλό Γραβιέρα Κρήτης 1/2 κιλό Φορμαέλλα Αράχωβας 1/2 κιλό καπνιστό Μετσοβόνε 1/2 κιλό Κατίκι Δομοκού 1 φόρμα ψωμί τοστ άσπρο 1 φόρμα ψωμί τοστ μαύρο 1 πακέτο κρακεράκια αλμυρά 300 γρ μαγιονέζα 2ΟΟ γρ βούτυρο 50 ml μουστάρδα Γαρνιτούρες: κατά βούληση διακοσμούμε με διάφορα φρούτα ή λαχανικά . Τρόπος παρασκευήςΑλείφουμε τις φέτες του τοστ με τη λιπαρή ουσία της προτίμησής μας. Τοποθετούμε το κατά προτίμηση τυρί και κόβουμε σε διάφορα σχήματα (τριγωνικά, στρογγυλά ή τετράγωνα). Τοποθετούμε τα μαλακά τυριά με σακούλα ζαχαροπλαστικής (κορνέ). Γαρνίρουμε στην κορυφή. |